Werkgevers

Kun jij tijdens een drukkere periode wel wat extra personeel gebruiken? Of ben je op zoek naar een vaste medewerker maar wil je niet zelf alle cvbanken doorzoeken naar die ene geschikte kandidaat? Dan is het inschakelen van een uitzendbureau in Breda misschien iets voor jou.

Voordeel uitzendkrachten

Het voordeel van uitzendkrachten is dat zij snel oproepbaar zijn, inzetbaar voor korte en lange periodes en dat je als werkgever alleen de effectieve gewerkte uren hoeft uit te betalen. De uitzendkracht blijft namelijk in dienst van het uitzendbureau en heeft met dit bureau een arbeidscontract. Het uitzendbureau bepaalt daarom ook het salaris van de werknemer.

Vacature plaatsen bij een uitzendbureau

Je kunt zelf een profiel aanmaken en een vacature plaatsen bij een uitzendbureau. Het bureau gaat daarna aan de slag om in de cv-database geschikte kandidaten te zoeken die goed passen in het profiel. De eerste selectie van cv's wordt dus gedaan door het uitzendbureau. Daarna biedt het uitzenbureau ongeveer 4 kandidaten aan waarvan jij als werknemer nog zelf bepaald wie er op sollicitatiegesprek mogen komen.

Je kunt ook zelf in de cv-database gaan zoeken naar kandidaten. Tegen betaling krijg je dan de gegevens van de kandidaat om contact op te nemen.

Vind een uitzendbureau in Breda